Zion national park
Door: Miranda en Elias
Blijf op de hoogte en volg Miranda & Elias
13 November 2008 | Verenigde Staten, Las Vegas
Vandaag zijn we naar Zion national park geweest in Utah. Het was echt adembenemend mooi! Misschien wel een van de mooiste parken die we gezien hebben. Net voor we het park inreden hebben we 'wilde' bizons gezien. In het park zelf zagen we weer Elk. We hebben daar ook een korte route van ongeveer 1 uur gelopen langs watervallen door de bergen. Daarna zijn we doorgereden naar Vegas baby!!!
In Las Vegas zitten we nu in Bill's Gamblin' hall & Saloon, lekker goedkoop en midden op de strip. Beter kan gewoon niet ;-) Vanavond zijn we naar the improv geweest, een stand-up comedy club. We hebben daar hard gelachen, 'het was echt heel leuk' -Elias. We waren al aardig aangeschoten van tijdens de show (drinken is wettelijk verplicht in Las Vegas volgens die meneer ;-)). Toen hebben we nog een $1 margarita genomen en zijn we los gegaan op de een-armige-bandieten. Maar helaas nog steeds geen $$$ in onze oogjes ;-)
Nu gaan we zo lekker lang uitslapen want morgen gaan we echt Las Vegas verkennen met die bizarre Hotels.
XXX - Miranda & Elias
Ohjah, ook nog Elias's zijn verjaardag vieren natuurlijk, want die is nu wel officieel JARIG in Nevada :-)
En iedereen bedankt voor de lieve woorden en felicitaties!
fotos:
GPS-log:
13 November 2008 - 08:57
Mari:
Hiep hiep hoera!!!! Gefeliciteerd. oftewel: Happy Birthday, Dude!!! :-)
Have a nice day! Big kisses from Marcus & Mari xxxx -
13 November 2008 - 12:33
Roberto Illera:
Hoi
Van harte gefeliciteerd Eli!! -
13 November 2008 - 14:33
Lien:
Ziet er allemaal echt fantastisch uit! Enne, gefeliciteerd Elias. Verjaardag in Vegas, lijkt me best wel leuk ;-)
Dikke kus! -
13 November 2008 - 14:34
Dikke kus! -
13 November 2008 - 14:35
Sorry voor deze dubbele plaatsing. Dacht dat hij ht niet deed :-) -
13 November 2008 - 14:49
Opa En Oma:
wat een geweldig mooie natuur in dat Zion N.P.Prachtig om die fotos te zien.
Maak er vandaag een feestdag van,je verjaardag vieren in Las Vegas.Geniet ervan. -
13 November 2008 - 14:50
Opa En Oma:
wat een geweldig mooie natuur in dat Zion N.P.Prachtig om die fotos te zien.
13 November 2008 - 15:26
Raymond En Angelique:
Van Harte gefeliciteerd. -
13 November 2008 - 18:17
Opa En Oma:
Hier ben ik nog even.Ik ben vergeten te melden dat we jullie op het antwoordapp.hebben ontvangen.Was leuk om jullie stemmen weer even te horen.Groetjes. -
13 November 2008 - 20:07
Anton & Diny:
Hi stelletje geluk zoekers. Mooi zeker dan in Vegas. Je bent daar overal tegelijk. In Parijs, bij de Eifeltoren. Dan in Egypte bij de pyramides. Ga zomaar door. Leuk hoor. Kun je alles een beetje in je opnemen. Iedere dag zoveel moois om te ontdekken. Gaan jullie nog een show bekijken. In het MGM gebouw? We lezen het wel. Tot morgen maar weer. Groetjes uit mooi Pernis. Anton - Diny & Steven. xxxxx