No worries!
Door: Miranda en Elias
Blijf op de hoogte en volg Miranda & Elias
28 November 2008 | Australië, Cairns
Zo we zijn dan eindelijk in Australie aangekomen en we zitten nu in de '201 Lakestreet' hotel in Cairns.
Gisteren waren we rond 20.00 in Ackland aangekomen en hebben in de Jet Park Inn Hotel 'geslapen'. Nou ja geslapen, want we moesten alweer 03.30 op :-(. Wel vreemd trouwens we gingen van 26 November in een keer naar 27 November tussen Samoa en Nieuw Zeeland, de tijd bleef gelijk. Dus we waren zomaar een hele dag kwijt :-(.
Maar goed we zitten nu dus in Cairns en gaan zo lekker wat eten, het is hier +9 uur tijdsverschil dus al bijna acht uur 's avonds voor ons. Het is hier trouwens weer super warm en heel erg vochtig (regenseisoen).
Als we terug zijn beloven we de foto's en Samoa verhaal te posten!
xxx Miranda en Elias
Talitha, je mag Mack wel naar ons toe sturen hoor! Kan dat arme beestje een beetje bijkomen. Vond het echt superzielig toen ik het las!
28 November 2008 - 10:49
Opa En Oma:
he,he,eindelijk weer een berichtje.Heb heel jullie reis bijgehouden via allerlei websites op de PC.Was leuk hoor.Kon alle vertrektijden en enzo lezen,steeds aardig op tijd gevlogen , leuk hoor.Nu wachten we op de rest. -
28 November 2008 - 10:55
Maurice Monique En K:
Hallo daar, We zijn nu gezellig bij opa en oma.
Sterke met het tijdsverschil en veel plezier met het lekkere weer daar, denk maar aan ons, hier is het heel koud. xxx Maurice, Monique en Kris -
28 November 2008 - 11:07
Mari &Marcus:
Hey Dudes,
Hier nog steeds alles goed!! Maandag getekend voor het huis. YAHOOOOOO!:-) En met marcus gaat het goed. Op het werk is het druk, zit nog zelfs thuis te werken. Maar goed nu de knop uit en weekend vieren. Ik ga dit weekend eens naar Lelystad! En niets doen ahahhahaha.. Leuk dat jullie in Australie zijn, de land van de "no worries"en dat is precies wat ik ga doen!
Take care! hang loose
xxxx
28 November 2008 - 11:15
Papa Y Mama:
Ya veo q estais en australia y q hace calor pues aqui hace un frio q pela no comais canguro jejeje q lo disfruteis mucho y cuidado Hay abra mejor internet no muchos besossss Elias y Miranda -
28 November 2008 - 12:00
Anton:
Hallo Miertje & Elias. Who ist down under. Morgen weer op pad voor een auto? Eentje met een skippy bar? aaaaaah.
Jullie hebben nog bijna een hele maand om het land te ontdekken. We zullen jullie weer volgen via de tomtom. dat is wel leuk. nou groetjes en tot mailens. xxxxxx -
28 November 2008 - 12:04
Merel:
Hey! Ben benieuwd naar al jullie avonturen die jullie in Australie gaan beleven. Ben aangenomen bij Loyens!!!!!!! Ga per 1 januari beginnen, chill! -
28 November 2008 - 12:12
Raymond & Angelique:
Hee luitjes, fijn weer even wat van jullie te horen en te lezen!! Pfff nu bijkomen van het tijdverschil.
Raar idee dat je gewoon een dag kwijt bent he? Niet te vaak doen!
Heel veel plezier downunder en we kijken nieuwsgierig uit naar jullie foto's en volgende berichten. We volgen jullie op de voet.
Raymond & Angelique
28 November 2008 - 20:37
Oom Henk En Tante In:
Hallo luitjes.
Fijn om weer iets van jullie te lezen en dat alles goed gaat. Geniet er maar samen van.