Welkom
Door: Miranda en Elias
Blijf op de hoogte en volg Miranda & Elias
31 Oktober 2008 | Nederland, Pernis
Op 2 november is het zover, dan gaan we op vakantie! Via deze website willen we julie op de hoogte houden van onze reis en kunnen jullie foto's bekijken die wij onderweg maken.
We gaan eerst 16 dagen naar de Verenigde Staten. We hebben daar een auto gehuurd, waarmee we van San Francisco via Las Vegas naar Los Angeles gaan rijden.
Vervolgens vliegen we op 18 november naar Samoa, waar we 19 november zullen landen. Op Samoa verblijven we 7 dagen in een luxe resort. Op 26 november verlaten we Samoa weer.
Vervolgens landen we op 27 november in Nieuw Zeeland, waar we een tussenstop maken. In de grootste stad van Nieuw Zeeland, Auckland, verblijven we 1 nacht en op 28 november vliegen we door naar Cairns. Cairns ligt in het noordoosten van Australie. Vanuit Cairns rijden we de oostkust af naar Sydney.Op 29 december vliegen we vanuit Sydney via Shanghai naar huis, waar we op 30 december zullen aankomen.
Op deze site kunnen jullie onze foto's bekijken en zien waar deze genomen zijn: http://www.flickr.com/photos/ehi
Als we nog iemand vergeten zijn om in de mailinglist te plaatsen, dan kunnen zij zich aan melden op de site.
31 Oktober 2008 - 09:45
Bzz:
Beetje beschaafd houden met de toffe foto's hé.. hou rekening met de mensen die in de kou achterblijven ;-) -
31 Oktober 2008 - 09:52
Larissa:
Mier & Eli heel veel plezier!! Ik houd jullie uiteraard in de gaten !!! -
31 Oktober 2008 - 10:09
Ramon:
Lekkere jetlag opbouwen ;-)
Zal jullie dagelijks even checken want dan weet ik waar ik ook ooit nog eens naar toe moet gaan.
Have fun! -
31 Oktober 2008 - 11:01
Au3:
Miertje en Elias,
Super veel plezier. Ben zo jaloers en ik houd deze site in de gaten.
Audrey
p.s. Miertje, ik lever dinsdag m'n scriptie in :D -
31 Oktober 2008 - 17:32
Liti:
Goeie reis en veel plezier!
groetjes
Liti -
31 Oktober 2008 - 18:26
Marcel Kok:
Hoi,
Wil jullie via deze weg een onvergetelijke reis wensen, geniet er van... heb t zelf een aantal jaren geleden mogen beleven en er gaat geen dag voorbij dat ik er niet aan terug denk.
Stay safe and stay in touch.
Marcel -
31 Oktober 2008 - 20:16
Oom Henk Tante Inge:
Wij wensen jullie beiden een goede reis toe, veel plezier en gezond weer thuis. -
01 November 2008 - 01:08
Anton:
nou,zijn de koffers al gepakt? -
01 November 2008 - 12:21
Mama:
Hola Elias y Miranda que tengais un vuelo bueno y q llegueis bien.Pasarlo muy bien y q tengais unas felices vacaciones . Y que bolvais bien a pernis jajaja.Besos de papa y mama buen viaje y disfrutar adios hijos -
01 November 2008 - 12:29
Desiré:
Hey meis, ga er lekker van genieten.
Groetjes Dees -
01 November 2008 - 14:15
Raymond & Angelique:
Zo tassen gepakt, niets vergeten voor onderweg? Nog een dagje dan is het zover, dan gaan jullie ons koude landje "even" verlaten!
Heel veel plezier en geniet in ieder geval van ALLES!!!
Enne.......we houden jullie uiteraard in de gaten!!!
Groetjes, je neef Raymond, Angelique, Mark & Lisa -
01 November 2008 - 23:28
Lien:
Hey Miran en Elias!
Spannend hoor! Schrijf maar heel veel verhalen zodat ik nog een beetje mee kan genieten vanaf hier. Want wat zullen jullie gaan genieten!
Have soooo much fun!
XXXX -
02 November 2008 - 23:44
Anton:
Hallo globetrotters. wij gaan morgenochtend alles inpakken voor de terugreis. we houden contact. tot horens. xxxx