We zijn veilig aangkomen in San Francisco
Door: Miranda en Elias
Blijf op de hoogte en volg Miranda & Elias
03 November 2008 | Verenigde Staten, San Francisco
Het is een lange dag geweest, maar we zijn nu eindelijk aangekomen in ons hotel. We hebben een leuk hotel, dit is de website: http://book.bestwestern.com/bestwestern/productInfo.do?propertyCode=05249
We gaan zo nog even iets eten en dan gaan we lekker slapen, want we zijn echt moe!
We hebben ook nog een paar foto's gemaakt bij het vliegveld en van onze kamer:
Groetjes Miranda en Elias
03 November 2008 - 07:04
Raymond En Angelique:
Leuk dat de reis nu echt begonnen is, heel veel plezier en geniet ervan.
03 November 2008 - 07:43
Monique:
Mooi zo dat het goed gegaan is, ziet er leuk uit daar. xxx -
03 November 2008 - 07:49
Mari:
Heeeeeeeeeeel gaaf om te horen dat alles goed is gegaan. Was het te doen, 11 uur vleigen? :-)
Hotel ziet er leuk uit!! En ga lekker genieten van SF. Superleuk de foto's en ik zal jullie reis volgen via internet.
GA GENIETEN!!!!
Mari xxxx -
03 November 2008 - 09:22
Mama :
holaaaaaa me alegro mucho q llegaisten bien ahora a disfrutar besossssss mamaaaaa -
03 November 2008 - 10:40
Mark & Claudia:
Dat was zeker wel even afzien...11 uur zonder roken :-) Maar het is het natuurlijk wel waard.
Het hotel ziet er goed uit hoor. Geniet er van !!
Mark & Claudia -
03 November 2008 - 11:26
Oma En Opa:
fijn dat jullie een goede reis hebben gehad en op tijd in sfo zijn aangekomen,mooi hotel -
03 November 2008 - 14:12
Diny En Anton:
hallo schatjes van ons,
fijn dat jullie goed aangekomen zijn, leuke foto's. wij gaan nu pakken en over een paar uur vliegen we op naar brussel.
als het kan zo veel mogelijk foto's maken en heel veel genieten dan genieten wij ook.
kusjes Mama en Papa of te wel Anton en Diny -
04 November 2008 - 16:07
Talitha En De Rest :
Wat fijn dat jullie heelhuids zijn aangekomen. ben je nu gestopt met roken????? de foto's zien er luek uit. xxx TT, RL, B, G, D en B -
13 November 2008 - 12:32
Roberto Illera Llan:
Hallo, jongelui!
Dit noem ik pas vakantie!! Geniet er maar leeker van,
veel plezier en, we'll be watching you! -
13 November 2008 - 12:32
Roberto Illera Llan:
Hallo, jongelui!
Dit noem ik pas vakantie!! Geniet er maar leeker van,
veel plezier en, we'll be watching you!