Dag 3 in Fresno
Door: Miranda en Elias
Blijf op de hoogte en volg Miranda & Elias
07 November 2008 | Verenigde Staten, Fresno
Vandaag hebben we San Francisco verlaten. We zijn vandaag naar Fresno gereden via verschillende Highways en Interstates. Onderweg hebben we nog een paar boodschappen gedaan. Boodschappen zijn erg duur vergeleken met Nederland, vandaar dat iedereen hier fastfood eet. Fastfood is hier goedkoper dan zelf koken!!! Verder heeft Elias een nieuw paar gympen gekocht omdat zijn oude Puma's zeiknat waren geworden in San Francisco en een beetje begonnen te stinken ;-)
Fresno is een typische Amerikaanse Stad. Zeer groots opgezet waardoor je alles met de auto moet doen. Iedere 50 meter zit een andere fastfoodketen, waar we zelf ook gebruik van gemaakt hebben. We zijn lekker naar Mac Donalds geweest :-) Een van de bezienswaardigheden van Fresno zijn ondergrondse tuinen, die zijn aangelegd door een Siciliaanse immigrant die graag fruit wilde verbouwen. Fruit verbouwen lukte niet, omdat het hier veel te heet is en de grond te droog, dus besloot hij zelf de tuinen ondergronds aan te leggen. Hier heeft de beste man 40 jaar over gedaan!! Toen we bij de tuinen aankwamen bleken deze alleen in het weekend open te zijn. Toen we bij het gesloten hek stonden, kwam er een oud mannetje aangelopen die ons binnenliet. Helaas konden we niet de hele tour doen, maar we hebben toch nog iets gezien.
Omdat er verder niet echt wat te doen was, zijn we s'avonds naar de film geweest, 'Zack and Miri make a porno'. Een rare comedyfilm waarin twee vrienden zwaar in de schulden zitten en het maken van een pornofilm als enige uitweg zien. Dit gaat natuurlijk fout, maar op het einde komt alles goed ;-)
We hebben een goedkope kamer in een "extendedstayhotel", waarin normaal gesproken mensen voor langere tijd wonen als ze zelf geen huis hebben. Bij de receptie kwamen we een militair tegen die 3 jaar in Duitsland op een Amerkaanse basis heeft gezeten en ook in Nederland was geweest voordat hij naar Irak moest.
Morgenochtend gaan we naar Sequoia National park, waar enorme Sequoia bomen staan.
xxx Miranda en Elias
(hadden geen internet dus konden deze niet eerder plaatsen ;-))
De foto's ataan op:
07 November 2008 - 17:01
Diny:
hallo kiddo's ga eens naar de chat boxs -
07 November 2008 - 17:13
Miranda & Elias :
Dat chatten werkt niet echt, wij gaan inpakken en opweg naar Death Valley.
xxx Miranda en Elias -
07 November 2008 - 18:02
Marian:
Leuk hoor, zo een beetje met jullie mee te kunnen leven, vooral ook door de foto's. Geniet, met vulle teugen, van alles, veel groeten van Marian