Visalia naar Death Valley - Reisverslag uit Visalia, Verenigde Staten van Miranda & Elias - WaarBenJij.nu Visalia naar Death Valley - Reisverslag uit Visalia, Verenigde Staten van Miranda & Elias - WaarBenJij.nu

Visalia naar Death Valley

Door: Miranda en Elias

Blijf op de hoogte en volg Miranda & Elias

08 November 2008 | Verenigde Staten, Visalia

Hallo allemaal,

Vandaag zijn we van Visalia (plaatsje in de buurt van Sequoia) naar Death Valley gereden. Het was een heel stuk rijden, zo'n 530Km en we zijn pas rond zessen aangekomen in Death Valley. Onderweg zijn we door schitterende landschappen gereden met mooie bergen en woestijnen. Eenmaal aangekomen in het park was het al laat in de middag en gingen we opzoek naar een slaapplaats, bij het eerste plaatsje in Death Valley (Panamint Springs) was geen plaats meer :-( We begonnen m wel een beetje te knijpen toen, want het wordt hier al heel vroeg donker, echt pikdonker! Gelukkig was er in Stovepipe Wells Village nog wel plaats en daar hebben we nu een kamer. Morgen staan we vroeg op en gaan we het park bekijken, het is hier echt heel mooi :-)

xxx Miranda en Elias

Onderweg hebben we ook nog een paar foto's genomen, dan kun je al een beetje zien hoe mooi het hier is:

En voor de trouwe kijkers hier de route die we hebben afgelegd vandaag:

• 08 November 2008 - 08:40

`Mama Y Papa:

Hola Elias y Miranda ahora estareis durmiendo ya veo cuantas fotos todas son muy bonitas disfrutarlo mucho q es lo principal bueno aqui son las 9,30 de la mañana vamos a en pezar el dia muchos besos y cuidaros papay mama

• 08 November 2008 - 10:39

Anton:

Hi Miertje en Elias, wat een land hé? Je weet niet wat je ziet af en toe. Het is er zo groots en wijds. Het zijn niet alleen de hamburgers, auto's en de bakken koffie bij Starbucks die groot zijn, alles is er groots. Onwijs gaaf. Ook het reisverslag is leuk. De groetjes uit mooi Pernis. xxxxx Anton, Diny & Steven.

• 08 November 2008 - 11:09

Raymond & Angelique:

Zo...gelukkig toch nog tijdig een slaapplaats gevonden. Jullie zitten echt in de middle of nowhere momenteel zo te zien.
    Echt waanzinnig dat we jullie zo kunnen en mogen volgen. Heb een beetje een idee dat we er bij zijn (alleen zijn de kosten voor jullie hahahahaha).
    Jongens heel veel plezier vandaag en tot snel weer. Enne....geniet ze!!