Hollywood, *update* - Reisverslag uit Hollywood, Verenigde Staten van Miranda & Elias - WaarBenJij.nu Hollywood, *update* - Reisverslag uit Hollywood, Verenigde Staten van Miranda & Elias - WaarBenJij.nu

Hollywood, *update*

Door: Miranda en Elias

Blijf op de hoogte en volg Miranda & Elias

16 November 2008 | Verenigde Staten, Hollywood

Hallo allemaal,

Gisterenochtend zijn we naar ons hotel in hartje Hollywood gegaan. We zitten nu in de 'Hollywood Orchid Suites' hotel, www.orchidsuites.com , de ligging is echt super! Hier lopen heel wat rare snuiters rond, allemaal mensen verkleed als superhelden, zoals Darth Vader, Cat woman, Pino, enz. enz. Ook werden we aangesproken door een paar jonge rappers die hopen om ontdekt te worden, daar hebben we een paar cd-tjes van gekocht. We hebben ze nog niet geluisterd, dus ben zeer benieuwd ;-) Na wat te hebben rondgewandeld op Hollywoodboulevard en de Walk of Fame hebben we een sterrentour gedaan. Met een open busje werden we rondgereden door Beverly Hills langs de huizen van de sterren. We zijn op Rodeodrive geweest en onze tourguide had ook nog 6 maanden in Amsterdam gewoont in de 60's. Na afloop van de tour zijn we naar Malibu gegaan en hebben daar op de pier gelopen. Ik denk dat ik Sean Connery in zijn auto heb gezien bij Paradise Cove, maar weet t niet zeker :-)
De bosbranden ruik je goed als je hier op straat loopt en het is 24 uur per dag op meerdere zenders te volgen, maar gelukkig hebben we de branden zelf niet gezien.
Vandaag gaan we naar het strand toe, want het is weer heerlijk weer vandaag.

De foto's laten nog even op zich wachten, want de verbinding hier is erg slecht :-(

Hier zijn de foto's:

Heel veel foto's van hekken en grote huizen van celebs, zou alleen niet meer weten van wie elk hekje is ;-)

xxx Elias en Miranda

• 16 November 2008 - 19:18

Marcel:

hoi Miranda,

Wat leuk om steeds weer jullie avonturen te mogen lezen... Ik kan haast niet wachten om zelf weer op reis te gaan...
    Blijf vooral schrijven, foto's maken (die zijn nl ook geweldig om te zien) en emailen. Heel veel plezier nog met elkaar op deze geweldige reis.

Groetjes, ook aan Elias natuurlijk en tot mails

Marcel Kok

• 16 November 2008 - 21:39

Opa En Oma:

doen jullie maar duur,een hotel in Hollywood.Krijg je ook al filmster allures?Wij kunnen hier op de T.V.de bosbranden ook zien.Geniet aan het strand,veel liefs en groetjes

• 17 November 2008 - 08:15

Marcus:

Hola Lias en Mianda
    Van mijn een dikke kroel, ik mis jullie. Kom je snel weer spelen!:)
    Verder alles goed met mij. Ik ben in mijn "NEE!"-fase gekomen... dussssss

Marcus xxxx

• 17 November 2008 - 08:26

MArcus:

Hallo Lias en Mianda,

Hier een kroel van mij. Helaas kan ik jullie niet bellen.. dan maar mailen. Ik mis jullie!
    Met mij alles goed.. spelen met de politieauto, brandauto en ziekeauto.....en ik zit in mijn "NEE!"-fase.

Besoossssss Marcus xxx

• 17 November 2008 - 11:19

Anton:

Geniet nog van de laatste dagen in de States. Rust lekker uit op het strand. wel smeren. kom niet te laat op het vliegveld, net als je vader. (heb het uit eindelijk toch gehaald.)Ivm die branden. Kun je wel makkelijk terug? we lezen het wel. Groetjes uit Sliedrecht. doei.Anton xxxx.

• 17 November 2008 - 18:39

Raymond & Angelique:

Ha luitjes,

Leuk weer al jullie belevenissen en al die mooie foto's.
    We waren al ongerust toen we hoorden over de bosbranden in jullie omgeving. Gelukkig blijft het bij ruiken en niet zien!! Houden zo!
    Valt ons wel een beetje tegen hoor, dat je niet eens meer weet welk huis en hek van wie was hahahahaha....wat een giga huizen he!
    Nou jongens geniet maar lekker en we kijken weer uit naar een volgend berichtje van jullie.

Xxx Raymond & Angelique

• 17 November 2008 - 21:22

Bzz:

Had nou even gezegd dat je in Beverly Hills was! Had je op de koffie kunnen komen ;)

Vind het elke dag weer leuk om te lezen, maar wordt er ook stik jaloers van hoor :-/ Veel plezier daaro!