Dag 14 op het strand en dag 15 Universal Studios
Door: Miranda en Elias
Blijf op de hoogte en volg Miranda & Elias
18 November 2008 | Verenigde Staten, Hollywood
Gisteren zijn we eerst naar Venice beach geweest. Daar hebben we lekker over de boulevard gewandeld en zijn vervolgens over het strand teruggelopen. Tussen de middag hebben we bij een Libanees restaurant gegeten, lekker visfiletje met citroen-roomsaus :-) Na het eten zijn we doorgereden naar Santa Monica waar we de pier op zijn gegaan. Op de pier is een soort kermis en het Bubba Gump restaurant uit de film Forrest Gump, dus dat was wel grappig. S'avonds hebben we voor het eerst 'normaal' gegeten op de Sunset strip, we hadden namelijk nog ruimte voor een toetje ;-)
Vandaag zijn we naar de Universal studios geweest. Het is een erg leuk pretpark met erg gave shows. Eerst zijn we naar Terminator 2 in 3D geweest, een supper gave show met een combinatie van 3D film, special effects en live acteurs. Daarna zijn we in de nieuwe atractie geweest van de Simpsons. Miranda is doodsbang voor achtbanen en had dus van te voren gecheckt of het geen achtbaan was, die kerel zei: nee is absoluut niet eng, je zit gewoon stil in een karretje. Gaan we zitten, blijkt het een superenge achtbaansimulator te zijn!!! Miranda heeft dus de gehele tijd met haar ogen dicht gezeten!! Toen hebben we de tour genomen door de filmstudios waar ze alle films opnemen en ook tv-series. Helaas konden we niet door Wisteria lane rijden, want ze waren bezig met opnamens van Desperate housewifes. Vervolgens zijn we door de special effect studios gegaan, waar ze lieten zien hoe ze bepaalde filmeffecten maken. Vervolgens zijn we naar Backdraft geweest, een set die helemaal in de fik wordt gestoken, dat was supperheet :-) Daarna is Elias alleen (Miranda durfde niet :-() Jurasic Park en de Mummy Returns in geweest. Jurasic park is een wildwaterbaan en The Mummy is een achtbaan, erg gaaf aldus Elias! Toen zijn we naar een dierenact en een spookhuis geweest. De mooiste show was Waterworld, waarbij stuntmannen de meest gekke stunts uithalen. Als allerlaatst zijn we naar Shrek in 4D geweest, dan is de film in 3D en bewegen de stoelen, voel je lucht langs je blazen en sproeien ze water op je, erg grappig.
Morgenavond vliegen we rond 22:15 (LA tijd) naar Samoa waar we rond 6:50 (Samoa tijd) aankomen.
xxx Miranda en Elias
PS: mama, papa en Steven, we hebben jullie fax ontvangen bij de receptie! Erg leuk :-)
De foto's volgen nog, want de verbinding is weer bijzonder slecht.
18 November 2008 - 08:06
Diny:
zo eindelijk een keer "normaal" kunnen eten of is je maagje een beetje groter geworden!!!
net samen met oma je verslag zitten lezen, het is zo leuk om het allemaal te lezen net of je het zelf een beetje meemaak. o ja wij eten vanavond een prakkie met bloemkool en verse worst en natuurlijke een toetje.
hiervoor hebben wij nog plek zat. goede reis morgen, en genieten.
kusjes XXX Diny -
18 November 2008 - 11:07
Lien:
Hey Miran!
Echt superleuk om te lezen wat jullie in de universal studio's hebben gedaan. Ik vond die watershow ook erg gaaf. Waren julie zo stoer om op de eerste rij te gaan zitten? ;-)
Geniet een beetje extra voor mij want ik ben hier aan het vernikkelen aangezien ze op de Erasmus nog steeds de airco aan hebben staan :-S
Dikke zoenen, ook een voor Elias :-) -
18 November 2008 - 21:16
Raymond & Angelique:
Super jongens, jullie belevenissen!
Hopelijk lukt het straks nog om de foto's te uploaden en anders...tot later!!
Een hele goeie reis morgen, dat wordt weer een lange zit.
Geniet vooral straks op Samoa. We hebben alvast even gegoogled om eens te zien op google earth were the hell Samoa lag hahahahahaha.
Tja, we moeten natuurlijk wel op de hoogte blijven en he en we blijven jullie volgen hoor.
Byeeeeeeeee
Angelique -
18 November 2008 - 21:16
Anton:
Hi alles al ingepakt? Nou ja, zoveel hebben jullie niet bij je. Gaan jullie met een watervliegtuig? Dat lijkt me wel zo handig bij Samoa, haha. Ergens wel blij dat jullie Swarzenegger gaan verlaten. Met die branden daar, kun je beter maar wegwezen.
Leuk dat het hotel die mail doorgegeven heeft. In Vegas is het misgegaan. Maakt ook niet uit. Als het belangrijk is, mail ik het wel, of stuur een sms-je.
Nou ik wens jullie een goede vlucht en zie graag de foto's van Bounty eiland, met jullie in een hangmat, lurkend aan een pinacolada, of zoiets. Mag ook een waterpijp zijn. Groetjes uit mooi maar koud Pernis. Anton, Diny & Steven. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx