Keppel Island Day Cruise. - Reisverslag uit Yeppoon, Australië van Miranda & Elias - WaarBenJij.nu Keppel Island Day Cruise. - Reisverslag uit Yeppoon, Australië van Miranda & Elias - WaarBenJij.nu

Keppel Island Day Cruise.

Door: Miranda en Elias

Blijf op de hoogte en volg Miranda & Elias

11 December 2008 | Australië, Yeppoon

Hallo allemaal,

Vandaag hebben we een dagcruise gedaan. We gingen eerst naar het grote eiland (de totale eilanden groep bestaat uit 22 eilanden) waar we in een kleiner bootje overstapten met een glazen bodem. Met dit bootje konden we het rif bekijken. Miranda zag ook nog een zeeschildpad. Na het tochtje met glass botom boot gingen we terug naar de grote boot en gingen we snorkelen!! Zoals jullie inmiddels weten, onze nieuwe hobby :-) Tijdens het snorkelen zag Elias ook een zeeschildpad! Heel cool. Na het snorkelen gingen we lekker bbq-en op de boot. Na het eten werd er een touwnet achter de boot gehangen, daar mocht je dan aan gaan hangen terwijl de boot vaarde. Wel leuk, maar ook erg vermoeiend, want je moet je echt goed beethouden. er werd ook nog een touw achter de boot gehangen, waar de kerels dan achter elkaar aan konden hangen. Helaas ging het mis en moesten de mannen met een klein bootje uit het water worden gevist, inclusief Elias. Als afsluiting werden we nog afgezet op het grote eiland en mochten we daar een uurtje rondwandelen. Het was daar erg heet, dus we hebben niet zoveel gewandeld, gewoon een beetje over het strand geslenterd en wat te drinken gehaald.
We komen veel Duitsers tegen en ook aardig wat Nederlanders, vanmiddag op de boot was er ook een ouder Nederlands stel. Veel mensen vragen wel waar we vandaan komen. Toen we vanmiddag terugkwamen van de cruise gingen we nog even naar het zwembad en daar was een man met zijn kleinkinderen aan het zwemmen. hij vroeg ook waar we vandaan kwamen en hij was zelf als 6 jarig jongetje met zijn ouders vanuit Nederland hierheen geemigreert. Best grappig :-)
Morgen gaan we weer lekker rijen, hopelijk hebben we dan niets spannends te vertellen ;-)

Foto's: http://www.flickr.com/photos/ehi/sets/72157610984149981/
GPS-Log: http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=88342

xxx Miranda en Elias

• 11 December 2008 - 11:15

Opa En Oma:

net terug van het boodschappen doen gelijk achter de PC en ja hoor weer een mooi verhaal en hele mooie fotos. Jullie beleven toch aardig wat,fijn hoor en geniet er maar van.Hier regent het en zit het verkeer rond Rotterdam weer vast.Het is nu Donderdagmorgen 12 uur.Alles verder goed , de groetjes

• 11 December 2008 - 11:44

Anton:

Nou, het was het wel weer waard. Weer een leuke dag gehad. Weer een leuke serie foto's voor de verzameling. Als jullie een foto boek willen maken wordt hij zo dik als de gouden gids. Wat stond er trouwens op het menu bij de BBQ? Kameel? Of vers gevangen vis? Nou, de groeten uit bewolkt Sliedrecht.xxxxx

• 11 December 2008 - 12:47

Mari:

mooi eiland......zwijmel zwijmel!

• 12 December 2008 - 06:21

Mama:

Hola hijos ya veo cuanto disfrutais me alegro mucho y la fotos muy bonitas aller fui abuscar el paquete de navidad al trabajo una tarjeta para pedirlo por internet mejor q se lo uvieran metido por el culo jejejje pero bueno mañana biene marcus y se queda aqui adormir con su lito vengan seguir disfrutando y aver las fotos tendra q hacer 20 albunes ejjej muchos besoss Elias y Miranda adios cariños